Seuramme perustettiin 13. syyskuuta vuonna 1965, jolloin 15 asiasta innostunutta naista oli koolla. Toimintamme alkoi kuuden johtokunnan jäsenen sekä kahden varajäsenen voimin. Varsinainen naisvoimistelu aloitettiin 12.10.1965 Harjavallan lukion voimistelusalissa, jossa kokoontuivat ensi kertaa sekä tyttöjen että naisten voimisteluryhmät. Jäsenmaksut olivat ensimmäisellä toimintakaudella kaksi markkaa naisilta ja markan tytöiltä.

Vuosien saatossa on liikunnan arvostus ja merkitys kasvanut ihmisten elämässä. Me, Harjavallan Naisvoimistelijat olemme luonnollisesti olleet osana tätä muutosta ja aloitusvuoden muutamasta viikkotunnista toiminta on kasvanut yli kymmenen viikkotuntia kattavaksi. Aina on seurassamme painotettu terveysliikunnan merkitystä ja osuutta ihmisen hyvinvointiin sekä panostettu erityisesti lasten ja nuorten liikuntaan. Liikuntatavat ja tuntien sisällöt ovat vaihdelleet sekä kehittyneet kulloinkin vallinneiden tottumusten mukaisesti. Perusvoimistelusta on muodostunut kuntojumppaa ja myös perheliikunta on kasvattanut suosiotaan. Seuramme historiaan kuuluu paljon tapahtumia ja liikuntanäytöksiä, joita olemme itse järjestäneet tai joihin olemme ottaneet osaa. Harjavallan naisvoimistelijoiden uskollisuuden kilta on toiminut tukenamme vuodesta 1987 saakka.

Seuraamme pyörittää kymmenisen johtokunnan jäsentä sekä rahastonhoitaja. Ohjaajia on kaikkiaan n. 15, joista osa toimii naisvoimistelijoiden johtokunnassa. Viime vuosina jäsenten määrä on pyörinyt 200 henkilön tienoilla.

Pienen seuran hengissäpitäminen vaatii paljon voimia, hyvää tahtoa, kekseliäisyyttä ja sydämen on oltava ehdottomasti menossa mukana. Tottahan toki missionamme on jatkossakin pysyä ajan hermolla liikuntatottumusten uusia tuulia haistellen ja tarjoamalla mahdollisuutta monipuolisiin liikuntahetkiin vauvasta vaariin! 

Tervetuloa mukaan toimintaamme, otamme avosylin vastaan uusia innokkaita toimijoita seuraamme; johtokuntaan tai ohjausporukkaan, miten vain itse haluat!

Nykyinen hallituksemme (vasemmalta oikealle): Suvi Hiljanen (ei enää 2018 alkaen), Anna-Liisa Ruusunen, Elina Saine pj., Johanna Hakala , Kaisa-Maria Pihlava, Virginie Suhonen siht., Kaija Kivinen. Kuvasta puuttuvat Jonna Peltonen ja Minna Joro, vara-pj.